Let op, er is iets fout gegaan.
Heb je ook een reisverzekering nodig, sluit dan een reisverzekering inclusief annulering af. Reis- en annuleringsverzekering

Vergoeding bij annulering voor aanvang van de reis of tussentijdse afbreking van de reis. Het deel van de reis dat je hebt misgelopen, wordt vergoed. Bijvoorbeeld bij overlijden van een familielid, een scheiding of werkloosheid.

Bereken je premie

Personen die je kan verzekeren: iedereen die ingeschreven staat op een adres in Nederland.
Geef het aantal personen op inclusief jezelf.

Bedrag in hele euro's. Je kan tot maximaal € 25.000 verzekeren.

Ontvang 10% korting op je premie

Je vindt dit nummer op je zorgpas en op je polisblad.

Aanvullende dekkingen

Stel je helemaal zelf je reis samen? Bijvoorbeeld je boekt een losse vliegticket, huurauto en vakantieverblijf? Kies dan voor deze aanvullende dekking. Want als één van de door jou geboekte onderdelen uitvalt dan worden ook de annuleringskosten van de andere onderdelen vergoed.

Krijgt je huisdier een ernstig ongeluk, wordt deze ernstig ziek of overlijdt deze plotseling? Dan mag je de reis ook annuleren.

Meeverzekerd zijn de kosten van het annuleren van de reis vanwege: ernstige ziekte, ernstig ongeval, plotseling overlijden, van degene die op je huis (derde) of bedrijf (zaakwaarnemer) past.

Je bent ook verzekerd als je de reis annuleert vanwege een ‘ontradend reisadvies (oranje of rood)’, besmettelijke ziekte - Let op! Het coronavirus is uitgesloten - (met aantoonbare gezondheidsrisico’s voor de reiziger), natuurgeweld (zoals een aardbeving, (bos)brand, storm, orkaan, tsunami of vulkaanuitbarsting), terrorisme, binnenlandse onrusten/ oproer of staking. Bij deze dekking geldt een eigen risico van € 150,-.