Let op, er is iets fout gegaan.
Heeft u ook een reisverzekering nodig, sluit dan een reisverzekering inclusief annulering af. Reis- en annuleringsverzekering

Vergoeding bij annulering voor aanvang van de reis of tussentijdse afbreking van de reis. Het deel van de reis dat u heeft misgelopen, wordt vergoed. Bijvoorbeeld bij overlijden van een familielid, een scheiding of werkloosheid.

Bereken uw premie

Personen die u kunt verzekeren: iedereen die ingeschreven staat op een adres in Nederland.
Geef het aantal personen op inclusief uzelf.

Bedrag in hele euro's. U kunt tot maximaal € 25.000 verzekeren.

Ontvang 10% korting op uw premie

U vindt dit nummer op uw zorgpas en op uw polisblad.

Aanvullende dekkingen

Stelt u helemaal zelf uw reis samen? Bijvoorbeeld u boekt een losse vliegticket, huurauto en vakantieverblijf? Kies dan voor deze aanvullende dekking. Want als één van de door u geboekte onderdelen uitvalt dan worden ook de annuleringskosten van de andere onderdelen vergoed.

Krijgt uw huisdier een ernstig ongeluk, wordt deze ernstig ziek of overlijdt deze plotseling? Dan mag u uw reis ook annuleren.

Meeverzekerd zijn de kosten van het annuleren van de reis vanwege: ernstige ziekte, ernstig ongeval, plotseling overlijden, van degene die op uw huis (derde) of bedrijf (zaakwaarnemer) past.

U bent ook verzekerd als u uw reis annuleert vanwege een ‘ontradend reisadvies (oranje of rood)’, besmettelijke ziekte - Let op! Het coronavirus is uitgesloten - (met aantoonbare gezondheidsrisico’s voor de reiziger), natuurgeweld (zoals een aardbeving, (bos)brand, storm, orkaan, tsunami of vulkaanuitbarsting), terrorisme, binnenlandse onrusten/ oproer of staking. Bij deze dekking geldt een eigen risico van € 150,-.