Let op, er is iets fout gegaan.

Met de basisdekking van een kortlopende reisverzekering bent u verzekerd voor hulpverlening, onvoorziene uitgaven, calamiteiten en aansprakelijkheid voor schade aan uw vakantieverblijf, lees meer.

Bereken uw premie

Inclusief uzelf

Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Gaat u alleen binnen Europa op vakantie, dan heeft u geen werelddekking nodig. Landenoverzicht

Ontvang 10% korting op uw premie

U vindt dit nummer op uw zorgpas en op uw ziektekostenpolis.

Aanvullende dekkingen

Vergoeding bij annulering voor aanvang van de reis of tussentijdse afbreking van de reis. Het deel van de reis dat u heeft misgelopen, wordt vergoed. Bijvoorbeeld bij overlijden van een familielid, een scheiding of werkloosheid.

Bedrag in hele euro's

Stelt u helemaal zelf uw reis samen? Bijvoorbeeld u boekt een losse vliegticket, huurauto en vakantieverblijf? Kies dan voor deze aanvullende dekking. Want als één van de door u geboekte onderdelen uitvalt dan worden ook de annuleringskosten van de andere onderdelen vergoed.

Bij de luxe dekking krijgt u bij een tussentijdse annulering van uw vakantie uw gehele opgegeven reissom vergoed.

Let op: Deze dekking kunt u niet afsluiten in combinatie met de aanvullende dekkingen ‘Huisdieren’ en ‘Extra annuleringsredenen’.

Meeverzekerd zijn de kosten van het annuleren van de reis i.v.m.: ernstige ziekte, ernstig ongeval, plotseling overlijden, van uw hond, kat of paard.

Meeverzekerd zijn de kosten van het annuleren van de reis vanwege: ernstige ziekte, ernstig ongeval, plotseling overlijden, van degene die op uw huis (derde) of bedrijf (zaakwaarnemer) past.

U bent ook verzekerd als u uw reis annuleert vanwege een ‘ontradend reisadvies (oranje of rood)’, besmettelijke ziekte - Let op! Het coronavirus is uitgesloten - (met aantoonbare gezondheidsrisico’s voor de reiziger), natuurgeweld (zoals een aardbeving, (bos)brand, storm, orkaan, tsunami of vulkaanuitbarsting), terrorisme, binnenlandse onrusten/ oproer of staking. Bij deze dekking geldt een eigen risico van € 150,-.

Heeft u schade aan uw bagage? Of wordt er iets gestolen, zoals uw laptop, tablet of (foto)camera. Dan bent u hiervoor verzekerd. Vergoedingen

Het bedrag dat u in geval van schade zelf moet betalen. Hoe hoger uw eigen risico, hoe lager uw premie.

Deze dekking vergoedt schade als gevolg van verlies, diefstal en beschadiging van hobby- en sportuitrusting: maximaal € 3.500,- per reisgezelschap per reis, maximaal € 1.100 per item per persoon per reis. Deze vergoeding komt bovenop uw standaard bagagevergoeding van maximaal € 4.100 per persoon.

Gelddekking is maximaal € 300,- per persoon per reis. De maximale uitkering bedraagt in totaal nooit meer dan € 600,- per reisgezelschap.

Medische kosten worden in het buitenland niet altijd (volledig) vergoed door uw zorgverzekeraar. Bijvoorbeeld wanneer de kosten in het buitenland hoger zijn dan de kosten van dezelfde of vergelijkbare zorg in Nederland. Bent u al verzekerd tegen hogere kosten? Heeft u gekozen voor een vrijwillig eigen risico op uw zorgverzekering? Dit wordt niet door ons vergoed. Het wettelijke eigen risico van uw zorgverzekering vergoeden wij wel.

Met deze dekking is schade of diefstal van uw uitrusting verzekerd als u ook de module Bagage heeft afgesloten. Moet u vervangende spullen huren? Dan is dat ook verzekerd. U bent ook verzekerd voor onvoorziene uitgaven zoal verlies, diefstal of het niet meer kunnen benutten van uw skipas.

Let op: medische kosten vallen niet standaard onder deze dekking. Heeft u bij ons een aanvullende zorgverzekering? Dan bent u ook verzekerd voor medische kosten in het buitenland. Heeft u een andere zorgverzekeraar? Controleer dan goed hoe u voor medische kosten in het buitenland verzekerd bent.

Raakt u tijdens een reis blijvend invalide of komt u te overlijden als gevolg van een ongeval? Dan vergoeden wij een bedrag aan u of uw nabestaanden. De vergoeding bij overlijden bedraagt € 35.000. De vergoeding bij blijvende invaliditeit bedraagt maximaal € 100.000.

Heeft u tijdens uw reis hulp nodig van een jurist? Bijvoorbeeld omdat u een conflict heeft met uw reisorganisatie? Dan bent u met deze dekking verzekerd tot een bedrag van maximaal € 25.000.

Heeft u een reguliere rechtsbijstandsverzekering waarin deze situaties gedekt zijn? Dan is deze dekking niet nodig.

Let op: het dekkingsgebied is Europa, Australië, Canada, Indonesië, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten, Sint Maarten, Curaçao, Aruba en de gemeenten Saba, Bonaire en Sint Eustatius

U krijgt juridische hulp bij conflictsituaties die ontstaan tijdens uw deelname aan het verkeer. Hierbij kunt u denken aan het verhalen van (letsel)schade op derden door een verkeersongeval of de inbeslagname van uw rijbewijs. Maar ook krijgt u hulp bij een conflict over de aankoop of reparatie van de auto.

Let op: het dekkingsgebied is Europa met uitzondering van Rusland tot Oeral en de Kaukasus, IJsland, Madeira, Azoren, Canarische Eilanden en niet-Europese landen of delen van landen aan de Middellandse Zee

Heeft u pech of schade aan uw voertuig? Dan regelen we vervangend vervoer en/of vervangend verblijf voor u. Heeft u pech of schade aan uw voertuig, binnen 2 dagen voor vertrek en kan dit niet binnen 1 werkdag gerepareerd worden? Ook dan krijgt u vervangend vervoer. Deze dekking is een goede aanvulling op de Autohulpverzekering. Lees meer.

Let op: het dekkingsgebied is Europa met uitzondering van Rusland tot Oeral en de Kaukasus, IJsland, Madeira, Azoren, Canarische Eilanden en niet-Europese landen of delen van landen aan de Middellandse Zee.

Verzekerd voertuig

U komt alleen voor deze dekking in aanmerking wanneer uw auto niet ouder dan 20 jaar is.

Krijgt u pech of een ongeval in Europa waardoor uw auto, motor of caravan niet meer kan rijden? Dan regelen wij de reparatie. Kan uw voertuig niet binnen 2 werkdagen gerepareerd worden? Dan zorgen wij ervoor dat uw auto of caravan terug naar Nederland wordt gebracht.

Let op: Controleer op uw groene kaart vooraf altijd uw huidige autoverzekering, zodat u exact weet welke hulp en dekking uw eigen autoverzekering biedt.

Verzekerd voertuig

U komt alleen voor deze dekking in aanmerking wanneer uw auto niet ouder dan 20 jaar is.

De toercaravan, vouwkampeerwagen, trailer of bagageaanhangwagen die u achter de auto meeneemt.